Hvis du er nyuddannet dyrlæge eller måske har et par års erfaring og gerne vil være en del af et smådyrshospital, hvor du fra dag ét vil opleve opbakning og hjælp til at du kommer godt ombord og altid kan få hjælp og sparring – så er det tid til at sende en ansøgning afsted.

Vi er en selvstændigt drevet klinik og har siden september været i en rivende udvikling i en fuldkommen fantastisk retning, som har opbygget og styrket os kollegialt, ledelsesmæssigt og fagligt. Vi er arbejdsglædecertificeret og har stort fokus på trivsel for den enkelte og teamet. Vi er fire smådyrsdyrlæger, fire VSP’er, 2-3 elever og deler hus og kollegaskab med to hestedyrlæger. Og lige om lidt en oplevelsesvært. De omkringliggende opgaver bliver der taget hånd om, så vi på dyrehospitalet kan koncentrere os om klienter og patienter.

Herfølge's Dream Team

Er du vores nye dyrlæge?

Vi søger en dyrlæge til at udvide vores team, som sætter pris på høj faglighed, god kommunikation, arbejdsglæde og et hus med fokus på at opnå arbejds-zen. Og hvad er arbejds-zen, tænker du helt forståeligt. For os er det balancen mellem at gøre meget mere af det, man er god til og mindre af det, man trives dårlig med. Det er en idé om, at arbejdslivet i praksis skal være holdbart på den lange bane, med prioriteret tid til administrative opgaver, løbende 1:1 samtaler med din leder, faglig sparring og udvikling, en god balance mellem arbejds- og privatliv og meget mere.

Du kan komme med i denne spændende proces og vil opleve, at her er energi, drive og udviklingsmuligheder at hente hos os.

Vi har god plads, højt til loftet og udstyret i orden, hvilket giver os gode rammer for at udføre vores arbejde. Det glæder vi os til at vise dig.

Vi er i gang med at implementere skills-skemaer, så vi målrettet kan få overblik over vores kompetencer og udviklingspunkter. Det hjælper os med at være skarpe på, hvor vi kan udvikle os bedst sammen. Vi prioriterer en skræddersyet onboarding-plan til dig, og du får en drømme-buddy i en kollega, som hjælper dig godt ombord. Du får en drømme-chef i Louise, som er en energibombe med stærke lederevner og en drivkraft som de færreste. Vi bidrager alle til et stærkt fagligt og socialt fællesskab og glæder os til at få endnu en holdspiller med i teamet.

Hvis du har faglige ambitioner, er stærk kommunikativt, gerne vil indgå i et hold af passionerede, sociale og venlige kollegaer – så send fluks en ansøgning vores vej.

Jobbet er på 30-37 timer/uge.

Ansøgning: Lyder dette som noget for dig? Send din ansøgning og CV til klinikmanager nikolaj.hedal@herfolgedyrehospital.dk Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Nikolaj på tlf. 21731095.

Ansøgningsfristen er d. 1. juli. Vi behandler ansøgninger fortroligt og indkalder til samtale løbende, så jo før du sender, jo bedre 😉

Bliv en del af vores team og vær med til at skabe en fantastisk oplevelse for vores klienter og deres kæledyr hver dag! Vi glæder os til at høre fra dig. 

 Mød dine kommende kolleger her.

 

 

For et halvt år siden bød vi velkommen til dyrlæge Katrine.

Hun bliver din buddy, og det kan du godt glæde dig til.

Video: Arbejdsglæde på Herfølge Dyrehospital

I forbindelse med et landsdækkende møde om arbejdsglæde blev klinikchef Louise (tv) og VSP Nanna interviewet om, hvad arbejdsglæde betyder for dem og hvordan det kommer til udtryk på Herfølge Dyrehospital. Du kan blive en del af dette skønne team 🙂

Plakat fra workshop

Få et indtryk af, hvor vi er på vej hen med vores kundeservice, håndtering af patienter og vores kultur. Vil du med på den rejse?