Laboratorium

Dyrehospitalets inhouse laboratorium

Herfølge Dyrehospital har avancerede laboratoriefaciliteter, der sikrer hurtig og effektiv diagnostik og behandling af dit kæledyr. Vi kan tilbyde hurtige og nøjagtige analyser af urin, blod, stofskifte og hormoner, hvilket er afgørende for at kunne iværksætte korrekt medicinering og behandling, uanset om dit kæledyr lider af akutte eller kroniske lidelser. Det er en stor fordel, at vi kan foretage dette arbejde i huset.

Vores laboratorium spiller desuden en vigtig rolle i forberedelsen til narkose. Ved at undersøge blodprøver kan vi identificere eventuelle risici og træffe nødvendige foranstaltninger for at sikre dit kæledyrs sikkerhed og velvære, f.eks. i forbindelse med operationer og tandbehandlinger.

Vi tilbyder et bredt udvalg af laboratorietests, herunder:

  • Avancerede tests for hjerte/lungeorm, spoleorm og andre parasitter.
  • Hudskrab for at identificere parasitter som hårsækmider og skab.
  • Cytologiske analyser og farvning af præparater.
  • Urinundersøgelser inklusive mikroskopi af farvede præparater.
  • Blodprøver for organprofiler, hæmatologi og snap-test.
  • Vi kan ofte levere resultater samme dag, mens nogle prøver sendes til specialiserede laboratorier.
  • Bakteriologiske undersøgelser, resistensbestemmelse og histopatologi, som sendes til eksterne laboratorier.

Vores store, behagelige laboratorium er også her, hvor vi holder vores morgenmøde og planlægger dagen og hvor en stor del af vores samarbejde. Vi deler laboratoriet med Herfølge Hestepraksis, hvilket bidrager til faglig sparring på tværs og godt kollegaskab. 

Nyheder

Hvalpetræning

Infoaften 10. april kl. 17-19 Vi holder gratis infoaften om vores hvalpe- og unghundetræning den 10. april kl. 17-19 (uden hund), hvor vores autoriserede veterinærsygeplejerske Ulla, som er hundetræner, adfærdsrådgiver

Læs mere »
Slidgigt hunde katte

Slidgigt

Slidgigt eller Arthrose opstår, når bruskvævet i leddene bliver nedbrudt. Dette er en kronisk lidelse, hvor leddet ikke har samme beskyttelse mod slitage og dette medfører smerte og inflammation. Slidgigt

Læs mere »