VetPlan hos Herfølge Dyrehospital

Dyrlæge på abonnement

VetPlan hos Herfølge Dyrehospital er en abonnementsordning til din hund eller kat. 

Med en månedlig betaling har du styr på udgifterne til sundhedsundersøgelse, vaccination, negleklip og receptudleveringsgebyr. Tilmed er der rabatter at hente på udvalgte ydelser.

Sundhed og tryghed

Med VetPlan har du ikke kun sat omkostningerne til kæledyrshold i system, men også sikret, at dit kæledyr får de nødvendige vaccinationer og får en årlig sundhedsundersøgelse, så vi løbende kan følge det hele. Ordningen giver os mulighed for at holde øje, det giver dig tryghed og sikrer dit kæledyr de bedste sundhedsmæssige forudsætninger.

Læs herunder om pakkerne:

VetPlan Basis Hund: DKK 168,- /md.
Spar mindst 1406,-/år

VetPlan Udvidet Hund: DKK 243,- /md.
Spar mindst 2195,-/år

VetPlan Basis Kat: DKK 105,- /md.
Spar mindst 626,-/år

VetPlan Udvidet Kat: DKK 188,- /md.
Spar mindst 1406,-/år

Download information om VetPlan for henholdsvis hund og kat herunder.Udvidet

Forebyggelse

Ofte oplever vi, at vi kan komme problemerne i forkøbet, fordi vi med ordningen ser, at dyreejere kommer oftere til dyrlægen – eksempelvis husker det årlige sundhedstjek. Ved at forebygge sygdomme og skavanker så øger du kæledyrets livskvalitet og levetid. Og ofte giver det også besparelse af større, dyrere udredninger og operationer.

En skøn sidegevinst kan være, at vi lærer dit kæledyr endnu bedre at kende – og det i sig selv kan være en hjælp for, at vi kan ‘læse’ og tolke dyrets signaler, opdage forandringer (for eksempel adfærdsforandringer) og så forsøger vi at give dyr gode oplevelser, så de igennem regelmæssige besøg bliver mere fortrolige med dét at gå til dyrlæge.

Kontakt os

Hvis du vil høre mere om abonnementet og hvad det præcist indeholder her hos Herfølge Dyrehospital, er du velkommen til at kontakte os, eller downloade et informationsblad fra menuen til venstre.

Vi henholder os til de anbefalede vacciner til hunde og katte, som du kan læse om på dyrlægeforeningens hjemmeside her.

NB! Denne ordning er en sundhedsordning, der handler om forebyggelse og sundhed. Den må ikke forveksles med en sygeforsikring (også kaldet hundeforsikring eller katteforsikring), som tegnes igennem et forsikringsselskab

VetPlan erstatter ikke en sundhedsforsikring. Herfølge Dyrehospital anbefaler hunde- og katteejere at tegne en sundhedsforsikring.

Kontakt dit forsikringsselskab eller spørg os.