Sundhedsundersøgelse

Den årlige  sundhedsundersøgelse er vigtig

En årlig sundhedsundersøgelse på Herfølge Dyrehospital giver os god mulighed for at opdage og forebygge diverse sygdomme og lidelser i deres tidlige stadier. Undersøgelsen er omfattende og inkluderer undersøgelse af:

 • Tænder og tandkød
 • Ører og øjne
 • Hud og pels
 • Hjerte og lunger
 • Lymfeknuder
 • Bughule berøring/palpation
 • Poter og kløer
 • Generel kropskondition
 • Eventuelle knuder eller ujævnheder
 • Risiko for loppe- og ormeangreb
 • Dyrets generelle velbefindende

 Vi kombinerer oftest sundhedsundersøgelsen med den årlige vaccination af din hund eller kat. Det gør vi, fordi vi kun vaccinerer sunde og raske dyr, hvorfor det giver mening at gøre det efter vi har fået en fuld sundhedsstatus på dit kæledyr.

Vi oplever tit, at dyreejere ønsker at samle flere sygdomsrelaterede problemstillinger til sundhedsundersøgelserne, og vi bestræber os på at få lagt en klar plan for alle problemstillingerne, men det kan kræve opfølgende besøg, hvor tiden er dedikeret til udredning af netop dét eller dé andre sundhedsmæssige problemer dit kæledyr har.

Første besøg? Kom forbi med din hund

For hunde, der enten aldrig har besøgt en dyrlæge eller som er nye hos Herfølge Dyrehospital, anbefaler vi et indledende besøg. Det første møde går ud på at gøre hunden fortrolig med stedet og vores faciliteter. Vi har erfaring med, at dette skaber en positiv association til klinikken og gør fremtidige besøg mindre stressende. Giv os gerne et kald på klinikken, så vi kan være særligt opmærksomme på at give lidt ekstra opmærksomhed til dit kæledyr første gang I besøger os. 

For katte og mindre kæledyr, hvor dette sjældent gør en forskel, tager vi særlige skridt for at sikre deres komfort under deres første konsultation eller behandling.

Sundhedspakker 

Herfølge Dyrehospital tilbyder VetPlan sundhedspakker for hunde og katte, som er en fordelagtig abonnementsløsning til dit kæledyrs dyrlægebesøg gennem hele livet. Du kan læse om pakkerne her: VetPlan.

Vetplan – Alt inkluderet

Rutineundersøgelser, afføringsprøver for hjertelungeorm, blodprøve mm.

Vores sundhedspakker er designet til at dække dit kæledyrs behov gennem alle livets faser. Afhængig af, hvilken pakke I vælger, kan VetPlan indeholde blandt andet: sundhedsundersøgelse inkl. vaccinationer, konsultation, afføringsprøver for hjertelungeorm, blodprøve og urinprøve samt frit recept- og udleveringsgebyr.

Ved at investere i regelmæssige sundhedsundersøgelser hos Herfølge Dyrehospital, investerer du i dit kæledyrs langsigtede sundhed og velbefindende. Kontakt os i dag for at øre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at tage det bedste mulige hånd om dit kæledyr.

Nyheder

Hundetræning

Hundetræning

Hundetræning hos os Velkommen til vores hundetræning! Vi tilbyder tre forskellige typer træningshold, så din hund kan få den bedste start og udvikling: Hvalpehold Tidspunkt: Mandage kl. 16.00 Periode: 26/8-30/9 (6 træninger)

Læs mere »
Slidgigt hunde katte

Slidgigt

Slidgigt eller Arthrose opstår, når bruskvævet i leddene bliver nedbrudt. Dette er en kronisk lidelse, hvor leddet ikke har samme beskyttelse mod slitage og dette medfører smerte og inflammation. Slidgigt

Læs mere »