Anders - Dyrlæge

Anders dyrlæge portræt

Anders blev uddannet i 1980 fra Den Kongelige Veterinær- og Landbohøjskole på Frederiksberg. Efter uddannelse blev Anders ansat i Algestrup ved dyrlæge Henrik Christoffersen, hvor han tilså både smådyr og stordyr. Efter 6 år som ansat, blev han selv medejer af Algestrup dyrelægepraksis, som senere blev til Herfølge Dyreklinik. Anders har tilset mange forskellige patienter og har over 40 års erfaring.

En af Anders interesseområder er reproduktion af heste, som han har beskæftigede sig med siden 1990’erne. Han ser det som et spændende emne, som resulterer i et lille nyt hesteliv.

Efter 1999 har Ander primært beskæftigede sig som udekørende hestedyrlæge, og få produktionsdyr. Anders udfører almen klinisk arbejde, og du vil møde ham til både handelsundersøgelse, halthedsudredning, reproduktion og så videre.

Udover den almene gang ved Herfølge hestepraksis kan du også møde Anders ved vagtbesøg. Han er en del af vagtsamarbejdet, således du altid har mulighed for at få en dyrlæge ud. Vagtkonsultationer synes han er ekstra spændende, da det altid er uventet og akut – man ved aldrig hvad man kommer ud til af patienter!