Hvalpetræning

Skærmbillede 2024-01-24 kl. 12.53.01

Infoaften 10. april kl. 17-19

Vi holder gratis infoaften om vores hvalpe- og unghundetræning den 10. april kl. 17-19 (uden hund), hvor vores autoriserede veterinærsygeplejerske Ulla, som er hundetræner, adfærdsrådgiver og jagthundetræner, fortæller om programmet for holdene. Derudover holder dyrlæge Katrine et oplæg om de helbredsmæssige tilstande og forebyggende tiltag du som hvalpe- og unghundeejer skal være opmærksom på.

Tilmeld dig på aftenen og få rabat på træningsholdene

Du kan til infoaften tilmelde dig træningen med rabat: Prisen er 1100,- kr. for 6 gange ved tilmelding til infoaften (normalpris er 1250,-). 
Tilmeld dig infoaften på: info@herfolgedyrehospital.dk

Hvalpe- og unghundehold

I løbet af de 6 gange når vi vidt omkring med træningen. Blandt andet træner vi: Indkald, gå forbi andre hunde, gå i snor, ro på post og en masse andre vigtige og generelle ting om kropsbevidsthed, socialisering og adfærd tilpasset din hunds alder. På unghundehold har vi også fokus på kønsmodenhed. Træning af både en hvalp  og en unghund er vigtig i forhold til jeres samvær og din hunds ageren i forskellige situationer.  Holdet er familiehundetræning og alle kan være med.  Der er kun plads til 6-8 hvalpe på hvert hold, og pladserne fordeles efter først-til-mølle.

Praktisk info for træningshold

Hvalpehold og unghundehold med start 15. april

15. april starter vi både et  hvalpehold og et unghundehold op. Hvis man allerede har været på hvalpehold, er det oplagt at fortsætte på unghundeholdet.

Hvalpeholdet er som udgangspunkt målrettet hvalpe mellem 16 uger og 1 år.

Unghundeholdet er som udgangspunkt målrettet til hunde ml. 6-18 måneder.

Der kan være lidt forskel i fht race og hundens sind, så kontakt os, hvis du gerne vil med og din hund er lidt yngre eller ældre. Så kan vi få afklaret, om det er relevant.

De to hold foregår på mandage hhv. kl. 17-18 for hvalpe og kl. 18.30-19.30 for unghunde.

Datoerne er: 15. april, 22. april, 29. april, 6. maj, 13. maj, 27. maj.

Vi slutter af med en lille prøve.

Del gerne på sociale medier

Facebook
LinkedIn